0495-218400

Een van de mogelijkheden van Bosch electro-service is het aanleggen van elektrotechnische installaties in uw nieuw te bouwen woning. Bij nieuwbouw zijn de mogelijkheden eindeloos en is de installatie volledig naar uw wens aan te passen. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden die leiden naar een kwalitatief en mooi eindresultaat.

Ook bij aanpassingen en/of uitbreiding van uw bestaande elektrotechnische installatie bieden wij tal van mogelijkheden. Samen met de klant wordt bekeken wat de gewenste situatie is, en hoe deze het best kan worden bereikt. Zelfs voor kleine aanpassingen zoals het (bij)plaatsen van een stopcontact of het plaatsen van een lamp, is Bosch electro-service voor u de juiste partner.

Wij zijn gewend aan het werken in bewoonde omgevingen, waarbij voorzichtigheid bij uitvoering en respectvol omgaan met persoonlijke eigendommen hoog in het vaandel staan. Onverwachte omstandigheden worden altijd, voorafgaand aan de uitvoering, met u besproken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 


 

0495-218400

Postadres:

't Inne 2C
6021 DA Budel
tel: 0495-218400
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Menu:

Home
Over ons
Diensten
Particulieren

Zakelijk
Utiliteit

Duurzaam
24/7 Storingsdienst
Nieuws
Portfolio

Contact

 

icon-facebook icon-googleplus
Copyright © 2024 Bosch Electro-Service - Algemene voorwaarden